Доставка и плащане

1.Начин на плащане

1.1 Плащане по банков път на пълната стойност на поръчката на следната банкова сметка:

В полза на: КОЛОР-Н ТРЕЙД ЕООД, IBAN: BG47UNCR70001524921771, BIC: UNCRBGSF, банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД , основание за превода: Номер на поръчката /ДД/ММ/ГГ.

1.1.1 При избор на плащане по банков път, Вашата поръчка ще започне да се обработва след получаване на банковия превод.

1.1.2 Срокът за плащане на направени поръчки с избран метод на плащане по банков път, е до 3 работни дни от датата на генериране на поръчката в уебсайта. След изтичането на този срок, ако няма направено плащане, поръчката се счита за отказана.

1.1.3 При плащане по банков път, потребителят дава своето изрично и безусловно съгласие, да заплати на КОЛОР-Н ТРЕЙД ЕООД, авансово и в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана от онлайн магазина стока.

1.2 Плащане при доставката (Пощенски паричен превод - ППП)

Този метод на плащане е достъпен, ако сте избрали метод на доставка с логистична фирма-Спиди, с фиксирана цена на доставка до адрес или офис на куриер.

Плащате при получаване на пратката на логистична фирма-Спиди, за което Ви се издава разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимата сума.

1.3 Независимо от избрания начин на плащане, всички плащания се извършват само в български лева.

2. Цена на доставка

2.1 Фиксирана цена на доставка

      - до офис на Спиди - 5,50 лв.

      - до адрес на клиента- 7,50 лв.

2.1.1  Доставката се извършва с логистична фирма Спиди, до офиса на куриера или до адрес на клиента.

2.1.2 Цената на доставката за цяла България на поръчки под 150.00 лв. до 10кг. е 5,50 лв. до офис на Спиди и 7,50 лв. до адрес на клиента.

2.1.3 Цената на доставката за цяла България на поръчки под 150.00 лв. над 10 кг. се определя според тарифите на логистичната фирма.

2.1.4 Срокът за доставка е 3-4 дни от получената поръчка или от полученото плащане.

2.2 Безплатна доставка - 0 лв.

2.2.1 Безплатна доставка се предлага на територията на Република България при направена поръчка през онлайн магазина с изчислена стойност над 150.00 лв. до 10 кг. (по актуалните цени на артикулите в сайта, без цената на доставка).

2.2.2 Цената за доставка на поръчки над 150.00 лв. и над 10 кг. се определя според тарифите на логистичната фирма.

2.2.3 Безплатната доставка за територията на Република България се извършва с логистична фирма Спиди.

2.2.4 Всички поръчки с безплатна доставка се доставят в 3-4 дневен срок от получената поръчка или от полученото плащане.

2.2.5 При ползването на безплатна доставка, не може да се използва друг вид отстъпка, освен в опциите за пазаруване предоставени от MiniFashion.bg.

3. Поръчки се приемат по стандартен метод за поръчка през сайта.

4. Всички поръчки направени след 14:00, започват да се обработват на следващия ден.

5. Срока за доставка започва да тече:

5.1 От същия ден, в случай че поръчка е направена преди 14:00 и е избран метод на плащане при доставката.

5.2 От същия ден, в случай че поръчка е направена преди 14:00, избран е метод на плащане по банков път и е получено плащането.

5.3 От следващия ден, в случай че поръчка е направена след 14:00 и е избран метод на плащане при доставката.

5.4 От следващия ден, в случай че поръчка е направена след 14:00 избран е метод на плащане по банков път и е получено плащането до 14:00 на следващия ден. В случай, че не е получено плащането на следващия ден, срока за доставка започва да тече от деня на получаване на плащането.

6. Всички поръчки изпратени с куриер са с опция "преглед преди плащане". Вие имате възможност да прегледате продуктите преди да ги заплатите и/или приемете от куриер. При отказ от вземане на поръчка( цялата или част от нея) клиентът дължи куриерски такси за връщането на поръчката.

7. Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще Ви уведомим за това, като ще получите предложение за подобен продукт.