Boboli Олекотено детско яке за момиче с цветя 728052

  • Марка: Boboli
  • Кат. номер:728052

Детско яке от колекция на Boboli. Практичен и красив модел на преходно яке. Основа в тъмносин цвят покрита изцяло с контрастни цветя. Изработено от капитониран и непромокаем шушляк. Закопчава се с копчета отпред и има две малки джобчета. Якето е подходящо за преходен сезон. Съчетава се чудесно с други дрешки на Boboli.

89,90 лв. 53,94 лв.
Характеристики +
Състав:
Лицева част- 100% полиестер, Подплата и пълнеж- 100% полиестер
Възраст:
от 7 до 12 години
Инструкции за поддръжка:
Максимална температура при пране на дрехата 30ºC, Забранено е избелването на дрехата, Забранено е химическо чистене, Гладенето забранено, Сушене с центрофуга при умерена скорост и кратка програма
Таблица с размери +
Доставка и плащане +

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на клиента или до офис на Спиди. Срокът за доставка е 3-4  дни от получаване на поръчката или от полученото плащане, ако е платено по банков път. Всяка пратка е с опция "Преглед" преди да бъде платена.

Доставка до офис на Спиди поръчки до 10 кг.- 5,50 лв. за цялата страна.

Доставка до адрес на клиента за поръчки до 10 кг.- 7,50 лв. за цялата страна.

Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лв.( без цената на доставката) до 10 кг. за цялата страна.

Плащане

- Плащане при доставката ( Пощенски паричен превод- ППП)

За платената от Вас сума, куриерската фирма издава разписка, която замества касовия бон на основание Наредба № Н-18 от 2006 год. ,чл. 3 за регистриране и отчитане на продажбите извършвани чрез електронен магазин.

- Плащане по банков път

Заплаща се пълната стойност на поръчката.

Пълна информация за доставка и плащане

Връщане на закупен артикул +

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Повече информация